Bota

Gjendja e te drejtave te grave ne Russi

Për dekada me radhë, politikanët sovjetikë e më pas rusë, janë mburrur se kanë lejuar që gratë të kenë mundësi të barabarta me burrat dhe mbrojtjen e tyre nga diskriminimi. Por statistikat tregojnë se në Rusi ka ende pabarazi të mëdha në pagë mes grave dhe burrave, transmeto DajaAL. Dhuna në familje është një tjetër […]