RECETA SHENDETI

Maska antike Japoneze qe heq rrudhat brenda 5 ditesh!

Në Japoni ekziston një traditë shumë e vjetër për përdorimin e orizit, jo vetëm në kuzhinë, por edhe për përdorim kozmetik, terapeutik dhe medicinal. Orizi përmban vitamina B, të cilat stimulojnë riparimin e qelizave dhe reduktojnë plakjen e parakohshme të lëkurës. Për më tepër, uji i orizit ka veti hidratuese dhe antioksiduese, të cilat përmirësojnë […]