Sat. Feb 16th, 2019

Mafja Shqiptare ne itali.

Ne kete dokumentar pasqyrohen shum vrasje, dhe menyra e transportit te droges nga shqiperia (Porta e ballkanit) ne itali / europe.!

Shqyrtuar nga dosja e David Beriain nje nga me te rrezikshem ne bote, mafia shqiptare mbledh te gjitha llojet e aktiviteteve të paligjshme si trafikun e armeve, ate te substancave narkotike dhe madje edhe ate te qenien njerezore.

Deri me tani, asnje gazetar nuk eshte ne gjendje te thelloje detajet e këtij krimineli banda; Megjithate, David Beriain – per programin ‘Clandestino’ – eshte i suksesshem per te zbuluar se si funksionon dhe si eshte krijuar mafia shqiptare.

Shiko Videon e plote, kliko KETU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *