Thuhet se Rita Ora ka reinventuar çështjen e saj të dashurisë me Andrew Watt.

Çifti u nda pesë muaj më parë, ndërsa Rita përjetoi një aventurë me Andrew Garfield në ndërkohë, por tani ata thonë se të dy do t’u japin marrëdhënieve të tyre një mundësi tjetër.

Të brendshmet i thanë Sunit se ata nuk dëshironin të “hedhin atë që kishin” dhe premtuan të kalojnë më shumë kohë së bashku tani pas shpërbërjes sepse ata ishin të dy “kaq të zënë”.

“Skuadra e tij e emërimeve me Andrew Garfield me të vërtetë i ka vënë gjërat në perspektivë: ajo dhe Andrew Watt kanë qenë gjithmonë miq të mirë”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.