Fillimi

Përshëndetje, unë jam Daja. Librat janë një pjesë integrale e jetës sime, falë çështjeve të trajtuara në leximet e ndryshme u bëra i apasionuar pas ufologjisë, historisë, kulturave të popujve të lashtë dhe aspekteve që karakterizojnë këtë shoqëri jo të shëndetshme dhe të shtrembëruar. Vazhdimisht jam duke kërkuar të vërtetën, për këtë arsye, nëse ju pëlqen, ju ftoj të ndiqni kanalin tim, në të cilin do të publikoj materiale me shumë tema interesante dhe do të vazhdoj të hedh dritë mbi skandalet që shqetësojnë këtë botë dhe mbi personazhet që destabilizojnë dhe ndikojnë në jetën e njeriut me çdo mjet që kanë në dispozicion.
www.Daja.AL Është Një Faqe E Shoqëris Shqiptare.