“Ata ndryshojnë gjithçka për të mos ndryshuar asgjë”.

“Ata ndryshojnë gjithçka për të mos ndryshuar asgjë”.

- in Status
1835
0

Skenarët apokaliptikë që po përjetojmë në këtë periudhë historike shohin një përballje përfundimtare “… midis dritës dhe errësirës”.
Fatkeqësisht, shumica e popullsisë, e indoktrinuar nga propaganda e imponuar nga mendimi unik dominant, nuk arrin të kuptojë shkallën e ngjarjeve globale që po ndodhin. Në fund të kësaj beteje bota nuk do të jetë më siç e kemi njohur deri më tani.
Nga njëra anë kemi “Shtetin e Thellë”, atë i cili përcakton, me drejtimin e tij të fshehtë, fatin e vërtetë të historisë. Një sistem qeverisje që ka punuar me shekuj për të përmbushur qëllimet e tij të errëta. Në gjysmën e parë të shekullit të nëntëmbëdhjetë Honoré de Balzac shkroi: “Ka dy histori: historia zyrtare, gënjeshtare që na mësohet” usum delphini “dhe historia e fshehtë, ku gjenden shkaqet e vërteta të ngjarjeve, një histori e turpshme “. Propaganda aktuale përfaqëson historinë e ardhshme të shkruar për brezat pasardhës dhe “usum delphini”. Por ne duhet domosdoshmërisht të shkojmë më tej, të gërmojmë në komplotet e ngjarjeve dhe ta bëjmë të vetëdijshme të vërtetën për të fituar ato forca drite që po punojnë për të na zgjuar nga harresa në të cilën kemi rënë.
“Shteti i Thellë” i cili aktualisht dominon botën dhe që synon të imponojë NWO (Rendi i Ri Botëror) ka depërtuar në të gjitha shtetet. Përmes sistemit të saj politik dhe ekonomik, ajo ka vendosur njerëzit e saj në të gjitha pozicionet kryesore të politikës dhe shoqërisë: ministritë, mediat-TV, ekonominë, shëndetësinë, kulturën, universitetet, shkollat, argëtimin, kinemanë dhe shumë më tepër. Asgjë nuk i ka shpëtuar kontrollit, tentakulat e saj janë kudo, në zemër të institucioneve. Ata janë brenda politikës “të djathtë” dhe “të majtë” të të ashtuquajturve vende “demokratike” perëndimore, të tilla si SHBA dhe Evropa, në fuqitë ekonomike dhe ushtarake të tilla si Rusia dhe Kina dhe gjithashtu në atë Shtet të Vatikanit i cili duhet të përfaqësojë veprën e vërtet te Krishtit në botë.

Një Kishë e panjohshme, moderniste, relativiste, progresive me dy Papë, një fakt historik epokal që duhet të na bëjë të ngremë antenat tona në kohën në të cilën po jetojmë. I pari, Benedikti XVI, Papa i vërtetë, i cili ende nënshkruan veten “P.P. XVI “që është Papa i Papëve (Pontifex pontificum) i detyruar të japë dorëheqjen, kur elita uzurokratike që kontrollon qarkun e pagesave ndërkombëtare përmes Swift parandaloi bankën e Vatikanit nga çdo transaksion. Pak njerëz e dinë që llogaritë ishin bllokuar, IOR nuk mund të kryente më asnjë transaksion financiar dhe pagesa të çfarëdo lloji. I dyti, Kardinal Bergoglio, u zgjodh falë ndihmës së “mafies San Gallo”. (1) Një “Papë” në përputhje të përsosur me Rendin e Ri Botëror, i cili ka hedhur një sy mbi figurën e Krishtit dhe ka ndaluar së kujdesuri për shpëtimin e shpirtrave për t’u marrë kryesisht me politikë tokësore. Me punën e tij ai po nxit imigracionin e paligjshëm, ambientalizmin e fasadës, pastrimin e kulturës gjinore. Me një ekumenizëm të rremë “Krishti anulohet në marrëveshjet me Islamin” dhe riti pagan i perëndeshës ( Pachamama ) festohet në Vatikan, madje bie dakord me Partinë Komuniste Kineze, duke i lejuar ata të menaxhojnë “kishën” e ardhshme që vepron në Kinë , duke sakrifikuar atë Kishë të vërtetë historike Kineze që ka qenë gjithmonë besnike ndaj papatit.

“Rivendosja e rremë” ekonomike për të cilën po punojnë zotërinjtë e Shtetit të Thellë, me mjediset e përshkruara, të planifikuara në grupet e tyre të pushtetit si Bilderberg, Komisioni Trilateral dhe Klubi i Romës, janë të një stili Gatopardian. “Ndryshoni gjithçka për të mos ndryshuar asgjë”.

Takimi i fundit i elitës globale, i mbajtur më 3 qershor në Davos, “Forumi Ekonomik Botëror”, përcaktoi udhëzimet për ekonominë e ardhshme planetare. “Revolucioni i katërt industrial” i planifikuar në Davos parashikon një përdorim eksponencial të teknologjisë së rrjetit robotik, dixhital dhe 5G për të përmirësuar punën e industrializuar, duke sakrifikuar miliona vende të punës në të gjithë botën. Për këtë arsye, për vite me radhë ata kanë zhvilluar teorit e “klubt të Romes” dhe Malthusianism për të na bindur se jemi shumë në tokë dhe se burimet nuk janë të mjaftueshme për të gjithë. Të bindur në masat e arsyeve të tyre, për të zgjidhur problemin, “gjenitë e këqij”, kanë menduar të përgjysmojnë popullsinë botërore. Ata nuk kanë më nevojë për një tepricë të fuqisë punëtore.

Revolucioni i tyre përfshin gjithashtu përparimin e transhumanizmit, një ridizenjim të njeriut përmes teknologjisë, eugjenikës, kulturës gjinore, kontrollit total të të dhënave të secilit individ, kulturës mjedisore që synon të fitojë konsensus, imigracionit të pakontrolluar për të gjeneruar popullsi të reja, pa shtet dhe pa ndonjë traditë historiko-kulturore funksionale për mendimin e vetëm dominues. Një masë pa formë e gatshme të punojë për disa cent në orë. “Rivendosja” e tyre e rremë parashikon në një nivel financiar, jo një zerosje të vërtetë të borxheve botërore, siç duhet të ndodhte nëse do të zbatohej një jubile i vërtetë global, por një zhvendosje e ofertës së parasë që qarkullon nga ekonomia reale drejt ekonomisë tekniko-financiare me një transferim masiv të kursimeve të familjeve në financat e menaxhuara nga elita. Me këto premisa, është gjithashtu e nevojshme të formulohet lufta kundër parave të gatshme që ato po kryejnë me justifikimin e luftës kundër evazionit fiskal. Paraja del jashtë kontrollit dhe kjo është e patolerueshme për ta.

Duke iu rikthyer konceptit Leopardian, për të ndryshuar gjithçka për të mos ndryshuar asgjë, mjeti kryesor që kanë në dispozicion “gjenitë e këqij” mbetet i pandryshuar, monedha e tyre e borxhit, pra “monedha e s@t@n@it” që e kan borxh të gjithë popujt e botës.

Sidoqoftë në këto kohë apokaliptike, për zotërit e së keqes, të cilët po vendosin goditjet e tyre të fundit të bishtit përmes diktaturës globale të shëndetit, duke shfrytëzuar covid-19, dhe më pas ka shumë të ngjarë të kalojnë në një diktaturë ushtarake.

Si përfundim, unë jam i sigurt se i miri do të triumfojë në fund dhe për t’iu përgjigjur të gjithë disfatuesve që mund të shohin vetëm punën e së keqes në tokë, unë gjithmonë u kujtoj atyre se ashtu si ekziston e keqja, po ashtu edhe e mira ekziston. Ne jetojmë në një dimension të dyfishtë tokësor, ku ballafaqimi i të kundërtave shërben gjithashtu për të lejuar evolucionin shpirtëror të secilit të mishëruar në këtë planet shkollor. E mira kurrë nuk do ta dijë paraprakisht se ku, si dhe kur do të funksionojë. E mira si e keqja funksionon në zemrat e secilit prej nesh, përtej etiketave politike, shoqërore dhe fetare që sistemi ka tendencë të na bashkojë. Të gjithë ne, pa përjashtim, gjithmonë do t’i përgjigjemi ligjit universal të vullnetit të lirë që do të na bëjë të kalojmë pragun e vdekjes me peshën e vendimeve tona individuale dhe jo ato të marra kolektivisht. Ai vullnet i lirë që e bën secilën ekzistencë të jetojë me vlerë.

https://www.instagram.com/tv/CALQSx9jmHg/?igshid=1exenqx25fohe

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ti mi zbukuron mendimet! BRUNILDA LALA

Është një nga ato momentet e ditës kur