Flash
Archives by: Daja

Daja

28 Posts 0 comments

About the author

Daja Posts

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Global
Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen e duhanit . Ndalimi i pirjes së duhanit në vende publike, përfshirë jashtë, siç janë ndalesat e transportit publik, parqet ose stadiumet ...
Read more 0

Një gjykatë akuzon Bill Gates dhe Soros: “Ata krijuan C0vid-19”

Global
Sipas një gjykate në vendin Andean, virusi u krijua ad hoc nga figura të shquara të tilla si Gates, Soros dhe Rockefeller për të shfrytëzuar aspektet ekonomike të ...
Read more 0

11 gjërat që (ndoshta) nuk i dini për gjuhën Kineze

Bibloteka
Sa lloje gjuhë të kinezëve ekzistojnë? A është vërtet kaq e vështirë për të mësuar? Sa ideograma përdoren? Dhe si ia dalin me tastierat e kompjuterit dhe smartphone? ...
Read more 0

Kush ishin Keltët?

Bibloteka
Konsideruar si njerëzit e parë të mëdhenj të Evropës, Keltët jetuan në një pjesë të madhe të asaj që ne tani e quajmë Bashkimi Evropian. Me origjinë indo-evropiane, ata ...
Read more 0

Dialogu I Binjakëve Në Shtatzani! Nga ISA Ponari

Bibloteka
Në barkun e një gruaje shtatzënë ndodhen dy foshnje. Njëri prej tyre e pyeti tjetrin: A besoni në jetën pas lindjes? >>Sigurisht. U përgjigj ai, duhet të ketë ...
Read more 0