Flash
Archives by: Operator

Operator

16 Posts 0 comments

About the author

Operator Posts

Lisa Montgomery, gruaja e pare qe ekzekutohet ne SHBA pas gati 70 vitesh

Bibloteka
Lisa Montgomery, 52, e lindur në Kansas, u përgjigj me një fjalë kur një grua ekzekutuese e pyeti nëse kishte ndonjë gjë për të thënë para se të ...
Read more 0

E kupton pse nuk di si të të quaj? // Shkrim nga Brunilda Lala

Bibloteka
Nuk di si të të quaj!Ti erdhe furishëm por pa bërë zhurmë atë natë kur yjet mendoja t’i zbrisja vetë në tokë, atë natë kur hëna më dukej ...
Read more 0

Çfarë është dashuria?

Bibloteka
Një grua e moshuar u pyet se çfarë është dashuria dhe ajo u përgjigj: “Hera e parë kur e dëgjova këtë fjalë ishte në fëmijërinë time, kur nëna ime më puthi dhe më tha: ‘Të dua.’ ...
Read more 0

Rrogë për punët e shtëpisë për të gjitha gratë // Rusi

Bibloteka
Deputetja Oksana Pushkina ka deklaruar se gratë në Rusi duhet të marrin një rrogë për punën e tyre në shtëpi. Nëpërmjet radios Komsomolskaya Pravda, Pushkina e ka bërë ...
Read more 0

Ç’KUPTIM KISHTE PËR MUA TË DASHUROJA PO TË MOS ISHE TI AJO? // BUKOWSKI

Bibloteka
Qëllon të zgjohesh në mëngjes, shikon që ka pushuar shiu dhe thua: – Ë? Ç’paska ndodhur? Ja pra, atë mëngjes kështu më ndodhi dhe mua që kisha kohë ...
Read more 0