Status

Status

Status

PROFECIA antike e 144,000 Dritave

Një grup njerëzish “të veçantë”, 144,000, për të qenë të saktë, kanë “detyrën e zgjimit” dhe “mbështetjen e Dritës kundër Forcave të Errësirës”.Shumë argumentojnë se ne tashmë po ...
Read more 0
Status

“Ata ndryshojnë gjithçka për të mos ndryshuar asgjë”.

Skenarët apokaliptikë që po përjetojmë në këtë periudhë historike shohin një përballje përfundimtare “… midis dritës dhe errësirës”.Fatkeqësisht, shumica e popullsisë, e indoktrinuar nga propaganda e imponuar nga ...
Read more 0