Flash
Global

Global

Global

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen e duhanit . Ndalimi i pirjes së duhanit në vende publike, përfshirë jashtë, siç janë ndalesat e transportit publik, parqet ose stadiumet ...
Read more 0
Global

Një gjykatë akuzon Bill Gates dhe Soros: “Ata krijuan C0vid-19”

Sipas një gjykate në vendin Andean, virusi u krijua ad hoc nga figura të shquara të tilla si Gates, Soros dhe Rockefeller për të shfrytëzuar aspektet ekonomike të ...
Read more 0
Global

Julian Assange, gazetari që po sfido elitën “Amerikane”

Ndërsa këtu liria e informacionit dhe të drejtat civile mohohen gjithnjë e më shumë, diçka po lëviz për Julian Assange, gazetarin guximtar që rrezikon 175 vjet burg vetëm ...
Read more 0
Global

Vaksina e koronavirusit Pfizer, “mburoja ligjore”: në rast të komplikimeve, Gjigandi nuk mund të paditet!

Një mister qëndron rreth vaksinës së koronavirusit: qeveria britanike – e para që nisi antidotin në të gjithë vendin – do t’i kishte “dhënë Gjigandit farmaceutik Pfizer një ...
Read more 0
Global

Bota sipas Ronald Reagan

Joe Biden, Kamala Harris dhe spektri i Thomas JeffersonJoe Biden është (mbase) fituesi, çfarë na pret? Luftëra të reja me shpejtësi të plotë në emër të paqes dhe ...
Read more 0