Flash
Shqiperia

Shqiperia

Shqiperia

Përpara se të na kërkoni votën..

Përpara se të na kërkoni votën na tregoni njëherë pse nuk u mbajtën ato që u premtuan gjithë këto vite ku pushteti ishte në të njëjtat duar që ...
Read more 0
Shqiperia

NIHILIZMI EUROPIAN NDAJ SHQIPËTARËVE!

Të dashur bashkëkombas të mi shqipëtarë! Jam në hall sepse nuk po e lexoj dhe as po e kuptoj dot Europën! Kur flasin përfaqësuesit e saj japin imazhin ...
Read more 0
Shqiperia

Populli Shqiptar drejt tkurrjes!

Popullsia e Shqipërisë pritet të zbresë në 1.32 milionë banorë në vitin 2100, duke u tkurrur me 52% në krahasim me vitin 2017, sipas skenarit, që bazohet në ...
Read more 0