Flash
Video

Video

Video

MAQEDONIA, NE VITIN 1941 U KRIJUA SI SHTET ARTIFICIAL!

Ajo është pika ku gërshëtohen interesat e fuqive lokale Serbe, Bullgare & Greke… tashme edhe Shqiptare. MAQEDONIA, NE VITIN 1941 U KRIJUA SI SHTET ARTIFICIAL… (experiment) #macedonia #shkupi ...
Read more 0
Video

Deputetja Sara Cunial flet per OBSH & Bill Gate

Nuk është fjalimi i parë nga ish-deputeti i M5-ve me përmbajtje të diskutueshme mbi vaksinat dhe urgjencën Covid19 DEPUTETJA SARA CUNIAL FLET PER OBSH DHE BILL GATES #covid19 ...
Read more 0
Video

Apokalipsi 666

Kjo video u montua nga tituj gazetash/revista, libra (fetar) & dokumentar/filma. by N.M APOKALIPSI 666 #albania #tirana #tiranacity #kosova #prishtina #prishtinacity #shqiperiaPosted by Daja.AL on Friday, 29 May ...
Read more 0