Deputetja Sara Cunial flet per OBSH & Bill Gate

Deputetja Sara Cunial flet per OBSH & Bill Gate

- in Video
35
0

Nuk është fjalimi i parë nga ish-deputeti i M5-ve me përmbajtje të diskutueshme mbi vaksinat dhe urgjencën Covid19

DEPUTETJA SARA CUNIAL FLET PER OBSH DHE BILL GATES #covid19 #obsh #italia #albania #tirana #tiranacity #kosova #prishtina #prishtinacity #billgates #world #global #cnn #bbc #time #news

Posted by Daja.AL on Sunday, 17 May 2020

Më 27 dhjetor 2020, deputetja Sara Cunial, ish M5S dhe sot në Grupin e Përzier, ndërhyri gjatë diskutimit të ligjit të buxhetit 2021, duke sjellë dezinformimin e mëtejshëm në Parlament për çështjet shëndetësore në lidhje me vaksinat dhe urgjencën Covid-19. Ndërhyrja nuk është e vetmja në llojin e saj. Në të kaluarën, deputeti Cunial kishte mbajtur një fjalim të gjatë me përmbajtje konspirative, në lidhje me Covid-19 dhe vaksinat, dhe organizoi disa takime publike që prisnin figura të diskutueshme si Pasquale Bacco dhe të tjerë në Parlament.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen