Donald Trump , i pari president qe behet Bllok nga nga Facebook

Donald Trump , i pari president qe behet Bllok nga nga Facebook

- in Bibloteka
41
0

Presidenti Donald Trump behet presidenti i pare ne histori qe behet bann/bllok nga facebook.

Ata u shprehen se : ” Ne besojmë se rreziqet e lejimit të Presidentit Trump të vazhdojë të përdorë shërbimin tonë gjatë kësaj periudhe janë thjesht shumë të mëdha, kështu që ne po zgjatim bllokun që kemi vendosur në llogaritë e tij në Facebook dhe Instagram për një kohë të pacaktuar dhe për të paktën dy javët e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Lisa Montgomery, gruaja e pare qe ekzekutohet ne SHBA pas gati 70 vitesh

Lisa Montgomery, 52, e lindur në Kansas, u