FBI PUBLIKO DOKUMENTAT E PROTOKOLLIT TE “PLEQVE TË SIONIT”

FBI PUBLIKO DOKUMENTAT E PROTOKOLLIT TE “PLEQVE TË SIONIT”

- in Global
376
0

Protokolli famëkeq i Pl€qve të Si0nit u shfaq në llogarinë zyrtare të Departamentit të Menaxhimit të Informacionit dhe Komunikimit të FBI-së, i plotë me lidhje që

raportet në uebfaqen e FBI ku janë botuar të gjitha Protokollet e Deklasifikuar që datojnë nga hetimi i kërkuar nga Edgar Hoover në 1949, sepse ato tashmë konsideroheshin të rrezikshme për Lirinë dhe Sovranitetin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, etj.

Protokollet zbulojnë planin

Elita diabolike që nga viti 1903 x pushtimi i botës dhe vendosja e NWO, duke kaluar x shkatërrim shoqëror, krizat ekonomike dhe luftërat botërore në një mënyrë të planifikuar, për të krijuar një Qeveri Botërore të menaxhuar dhe kontrolluar nga elita devijante dhe s@t@niste m@s0nike.

Ky plan parashikon kontrollin e gazetave dhe informacionit që duhet t’i jepet publikut, ndikimit politik komunist në çdo komb, shkatërrimin e besimeve fetare, x imponim, kontroll, kufizim të lirisë së çdo populli.

Akuzohen për gënjeshtra, gjithnjë të mbuluara nga elita.

Sot ato ende paraqiten në faqen e internetit të FBI dhe nuk janë hequr, dhe kjo përjashton një sulm të mundshëm të H@cker, por në realitet ajo demonstron një ndryshim EP0CAL të kursit drejt një drejtimi shumë të qartë të kundërveprimit ndaj Shtetit Globalist Deep, transmeto Daja.AL

Në këtë dosje ne lexuam një raport shumë të vjetër për Ardhjen Tjetër të një Diktatura të Kuqe të drejtuar nga h€br€njtë Mark$istë Aziatikë, të cilët, të vendosur në postimet kryesore nga një qeveri hije, ishin përgjegjës për luftën e fundit botërore, të plotë me emra, mbiemra dhe foto.

👇

https://vault.fbi.gov/protocols-of-learned-elders-of-zion/protocols-of-learned-elders-of-zion-part-01-of-01/view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen