FEMIJET E SHPETUAR

FEMIJET E SHPETUAR

- in Global
370
0
Paratë për të financuar tunelet e trafikimit të fëmijëve erdhën nga taksapaguesit amerikanë përmes IRS / Federal Reserve System në pronësi të C@b@l@s. Një burim i brendshëm tha: “Ata shpenzuan triliona dollarë në këto tunele … këtu mungojnë triliona dollarë në ndërtesën e 11 shtatorit që ata shkatërruan.”


Që nga Prilli i vitit 2019 në operacionet e fshehta ushtarake, mijëra foshnje, fëmijë dhe adoleshentë të torturuar dhe të gjymtuar janë shpëtuar ose gjetur të vdekur nga ushtria amerikane. Ekipet e operacioneve speciale amerikane të kryesuara nga Presidenti Trump dhe task forca e tij pedofile e Pentagonit kanë pastruar fëmijë, kufoma, ar, para dhe dokumente nga një labirint i madh i tuneleve DUMBS (bazat e thella nëntokësore ushtarake) që kalonin nën Shtetet e Bashkuara , Kanada dhe Meksikë.

Në Prill 2019, Ushtria e Shteteve të Bashkuara, Interpol dhe forcat ushtarake lokale nga disa vende filluan një përpjekje të përqendruar dhe të koordinuar për të shpëtuar fëmijët nga një rrjet i madh tunelesh që kalonin nëpër Shtetet e Bashkuara nga Kalifornia në New York , në Kanada, Meksikë, Evropë, Itali (Vatikan dhe Venecia), Hagë, Zelandën e Re, Amerikën e Jugut dhe Lindjen e Mesme (Liban). Disa nga tunelet ishin të vendosura nën Vatikan, dhe shumë thuhet se kanë qenë disa kate të thella, siç është ai nën aeroportin e Denverit.
Që nga Prilli i vitit 2020, një total prej më shumë se 50,000 fëmijë të kequshqyer, të kafazuar dhe të torturuar ishin raportuar të shpëtuar ose të gjetur të vdekur në tunele nën qytetet kryesore të SHBA, përfshirë një nën Parkun Qendror të Nju Jorkut. Një tunel tjetër u tha se do të shkonte nga ndërtesa e Fondacionit Clinton në Portin e Nju Jorkut.
Tmerri i fundit u zbulua rreth 20 gushtit 2020 nën Reno Nevada, ku u zbuluan mijëra trupa të fëmijëve të vdekur kohët e fundit. Fëmijët e robëruar besohej se ishin rrëmbyer ose rritur me qëllim të abuzimit seksual, eksperimentimit njerëzor dhe sakrificës njerëzore në ritualet satanike.
Më 16 tetor 2019, 2.100 fëmijë marramendës të mbajtur në kafaze në tunelet nëntokësore të objektit ushtarak të Liqenit të Kinës në Kaliforni u shpëtuan nga Navy Seals dhe Marinsat e SHBA.
Fëmijët dhe adoleshentët thuhet se janë abuzuar seksualisht, torturuar dhe vrarë për të mbledhur gjakun e tyre. Marinsat kryen fëmijë të traumatizuar, disa prej të cilëve nuk e kanë parë kurrë dritën e diellit, pretenens shtatzënë, fëmijë të deformuar, grumbuj kufomash të vegjël trupat e të cilëve u përdorën me sa duket për korrjen e organeve, fëmijë të mbyllur në kafaze, goditje elektrike dhe i traumatizuar.
Mediat kryesore nuk i raportuan këto operacione.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen