Home / Status

Status

Përshëndetje

Përshëndetje, unë jam Daja. Librat janë një pjesë integrale e jetës sime, falë çështjeve të trajtuara në leximet e ndryshme u bëra i apasionuar pas ufologjisë, historisë, kulturave të popujve të lashtë dhe aspekteve që karakterizojnë këtë shoqëri jo të shëndetshme dhe të shtrembëruar. Vazhdimisht jam duke kërkuar të vërtetën, …

Read More »