Julian Assange, gazetari që po sfido elitën “Amerikane”

Julian Assange, gazetari që po sfido elitën “Amerikane”

- in Global
89
0

Ndërsa këtu liria e informacionit dhe të drejtat civile mohohen gjithnjë e më shumë, diçka po lëviz për Julian Assange, gazetarin guximtar që rrezikon 175 vjet burg vetëm për guximin të sfidojë të fuqishmit duke botuar sekretet e tyre, falë fjalisë së guximshme që ai mohon ekstradimi në Amerikë dhe që së shpejti mund ta bëjë atë të gjejë lirinë:

(ANSA)

Shtetet e Bashkuara do të apelojnë kundër këtij vendimi, por ndërkohë Meksika i ka ofruar atij azil politik, duke hapur kështu skenarë të rinj ekzistues të mundshëm, më të qetë për Julian Assange, ndërsa për të gjithë ne, skenarët do të bëhen gjithnjë e më të zymtë nëse nuk përpiqemi të
pak më shumë për të reaguar ndaj elitës okulte që po çon botën drejt kolapsit dhe diktaturës shëndetësore. Julian në thelb na tregon se është më mirë të luftosh, të vdesësh ose të vuash në tokë për të mbrojtur nderin, dinjitetin dhe mbijetesën e shpirtit, sesa të humbasësh.
shpirti për tridhjetë denarë dhe anuloni gjithë përvojën tonë tokësore … Një ditë atëherë do të shohim kush ka bërë zgjedhjet e duhura dhe kush do të pendohet që ka lindur. Dhe ajo ditë nuk është më larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen