MAQEDONIA, NE VITIN 1941 U KRIJUA SI SHTET ARTIFICIAL!

MAQEDONIA, NE VITIN 1941 U KRIJUA SI SHTET ARTIFICIAL!

- in Video
59
0

Ajo është pika ku gërshëtohen interesat e fuqive lokale Serbe, Bullgare & Greke… tashme edhe Shqiptare.

MAQEDONIA, NE VITIN 1941 U KRIJUA SI SHTET ARTIFICIAL… (experiment) #macedonia #shkupi #shkupicity #albania #shqiperia #kosova #tirana #tiranacity #prishtina #prishtinacity Ajo eshte pika ku gershetohen interesat e fuqive lokale Serbise, Bullgarise, Greqise… tani me dhe shqiperis. U shpreh Doktor i historise Milan St. Protić

Posted by Daja.AL on Saturday, 28 December 2019

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen