“NËSË ZOTI ËSHTE ME NE… KUSH ËSHTË ME ATA”

“NËSË ZOTI ËSHTE ME NE… KUSH ËSHTË ME ATA”

- in Global
381
0
Egzisto një luftë e heshtur botërore 3, një luftë si asnjë luftë tjetër, e tillë që bota kurrë nuk ka parë të ngjashme me të.
Një luftë që shumë as nuk e dinë se po ndodh.
Një luftë jo një ushtri konvencionale, por një luftë kundër pedofilëve, Big Farmaceutikë,
Sistemi Qendror te Bankave, trafikimi i drogës, Korrupsioni Gjyqësor dhe Parlamenti.
Nuk është një luftë me bomba dhe armë, por një
luftë e zhvilluar nga një ushtri e madhe patriotësh nga e gjithë bota.
Do t'i kaloni ato në rrugë dhe nuk do ta dini
kurrë se po luftojnë për të ardhmen tuaj.

Një ushtri e '' Ushtarëve Dixhitalë '' të
armatosur me celularë, tastierë kompjuteri,
duke përdorur një arsenal me imazhe /
meme, postime, video dhe komente.
Ata përdorin platforma të mediave sociale për
të zgjuar ata që nuk e perceptojnë luftën.
Lufta po zhvillohet në mes të censurës nga
vetë shteti i thellë / Cabal, i cili kurrë nuk
e imagjinoi sesi do t'i përdorim platformat e
tyre kundër tyre, transmeto Daja.AL
Patriotët në mbarë botën mbështesin
një President që ka marrë përsipër një detyrë
të mbeshtes Biblen, jo vetëm që ta
bëjë Amerikën përsëri të
shkëlqyeshme, por edhe pjesën tjetër të botës !!!
Quhet ARSIMI I MADH !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen