Një gjykatë akuzon Bill Gates dhe Soros: “Ata krijuan C0vid-19”

Një gjykatë akuzon Bill Gates dhe Soros: “Ata krijuan C0vid-19”

- in Global
260
0


Sipas një gjykate në vendin Andean, virusi u krijua ad hoc nga figura të shquara të tilla si Gates, Soros dhe Rockefeller për të shfrytëzuar aspektet ekonomike të pandemisë

LIMA (Peru) – Një gjykatë peruane pohoi se COVID-19 është një shpikje e “elitës kriminale botërore “ e përbërë, sipas magjistratëve të kësaj gjykate, nga miliarderë si George Soros , familja Rockefeller dhe biznesmeni Bill Gates . Si një justifikim për vonesën në lëshimin e dënimit, Dhoma e Apelit Penal e Chincha dhe Pisco siguroi që pandemia të ishte e një natyre “të paparashikueshme ” , përveç krijuesve të saj, “të cilët arritën dhe vazhdojnë ta drejtojnë atë me fshehtësi ekstreme. brenda mjediseve dhe shumëkombësive të tyre “. Kështu, gjykata kolegjiale e Gjykata Superiore e Drejtësisë Ica , e përbërë nga gjyqtarët Tito Gallegos, Luis Leguía dhe Tony Changaray, u përpoq të kërkonte falje për vonesën në adresimin e apelit të një të pandehuri i cili kërkoi që të anulohej paraburgimi i tij, por urdhri i të cilit ishte ngadalësuar nga pandemia.

“Covid krijuar nga elitat kriminale që dominojnë botën”
Asnjë qeveri botërore, persona fizikë dhe juridikë, dhe as mbrojtja e të pandehurit nuk mund të argumentojnë se kjo pandemi ka cilësinë e” parashikueshme “, përveç krijuesve të rendit të ri botëror si Bill Gates, Soros, Rockefeller, etj.” , lexon fjalinë e publikuar në portalin LP Law. Duke theksuar se Coronavirus ishte ” krijuar nga elitat kriminale që dominojnë botën“, Dhoma e Apelit Penal Superior e Chincha dhe Pisco bëri jehonë një nga shumë teoritë e konspiracionit u shfaq vitin e kaluar pas pandemisë. Konkretisht, dokumenti citon investitorin financiar George Soros, bashkëthemeluesin e Microsoft Bill Gates dhe familjen miliarder Rockefeller, të cilët ajo akuzon për “menaxhim” dhe “vazhdim të drejtimit” të virusit në ” rendin e ri botëror “. Me shfaqjen e covid-19, sasia e dezinformimit është rritur dhe, përkundër faktit se Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tashmë konfirmoi në maj se virusi ishte me origjinë shtazore dhe mohoi krijimin e tij në laboratorike, hipoteza alternative kanë vazhduar të qarkullojnë. Që nga fillimi, këto teori përfshinin biseda për krijimin e virusit nga kompanitë farmaceutike të etura për të rritur përfitimet e tyre ekonomike dhe madje komplotuan Bill Gates dhe Soros si promovues të një plani të pretenduar për të kontrolluar virusin. popullata përmes vaksinave dhe 5G. Lexo per 5G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ti mi zbukuron mendimet! BRUNILDA LALA

Është një nga ato momentet e ditës kur