PROFECIA antike e 144,000 Dritave

PROFECIA antike e 144,000 Dritave

- in Bibloteka
559
0

Një grup njerëzish “të veçantë”, 144,000, për të qenë të saktë, kanë “detyrën e zgjimit” dhe “mbështetjen e Dritës kundër Forcave të Errësirës”.
Shumë argumentojnë se ne tashmë po jetojmë në kohën e Apokalipsit dhe se shumë njerëz po përjetojnë simptomat e një lloj “zgjimi”, të përbërë nga teste, veçanërisht ato të brendshme.
Këta 144,000 njerëz kanë kujtime qelizore brenda tyre të programuara për t’i “zgjuar” në kohë të sakta dhe për t’i hapur ato për misionin e tyre të vërtetë ose qëllimin e jetës.
Ky “zgjim” nuk është aspak një proces i lehtë. Kjo ju detyron të heqni qafe të gjitha “maskat” e panumërta të personalitetit tuaj, nga të gjitha siguritë tuaja për të cilat jeni ngjitur.
Megjithatë, vetëm një numër i vogël i njerëzve në të gjithë botën do të kenë Dritën për të mbështetur “Kërcimin Kuantik” që do të ndodhë. Dhe këta njerëz gjithashtu do të duhet të bëjnë një punë të jashtëzakonshme mbi veten e tyre për të mbështetur këtë lartësi vibracionale.

Numri në fjalë është 144,000. 144,000 “punëtorë të dritës”  kanë për detyrë të frymëzojnë dhe udhëzojnë të tjerët në këtë proces thjesht duke “ekzistuar” në një dridhje më të lartë. Duke parë numrin 144, shohim se 1 është i lidhur me “fillimet e reja”, me një Cikël të Ri, diçka të re për të zbuluar, për ta nxjerrë në dritë; 4 është vullneti dhe angazhimi, prandaj i referohet një pune ose procesi në të cilin duhet të përfshiheni seriozisht, me disiplinë. Nr 4 i përsëritur forcon këtë koncept dhe e çon atë në një nivel më të lartë nga pikëpamja shpirtërore, në sajë të “numrit kryesor” 44.

Në total: 1 + 4 + 4 = 9 që i referohet vlerave të tilla si Besimi, Dhembshuria, Altruizmi. Cilado qoftë kjo rrugë e re (1) që ne ndjekim, me disiplinë dhe përkushtim (4), ajo do të na mbajë të angazhuar në planin shpirtëror (44) dhe do të bazohet në Besimin, Dhembshurinë dhe Vetëmohimin (9). Ne do të veprojmë nga Besimi i pastër, duke e ditur se puna e bërë gjithashtu do të paguajë.
Shumë njerëz ndoshta mendojnë se mund të futen në këtë radhë prej 144,000 dritave, por ka Shenja shumë specifike që i dallojnë këta individë:

– 1 Ata janë “Shpirtërorë”. Shpirtërore sepse ata menjëherë e kuptojnë gjuhën e Shpirtit – pa marrë parasysh nivelin e tyre kulturor – çdo çështje e një natyre shpirtërore është shumë e lehtë për ta të kuptohet;

– 2 Ata kanë një ndjenjë të lindur të drejtësisë. Ata vuajnë nga padrejtësia në çdo nivel. Dhe nëse janë dëshmitarë të një padrejtësie, ata janë gjithmonë të gatshëm të ndërhyjnë.

– 3 Ata kanë një lidhje të veçantë me Natyrën. Ata perceptojnë bukurinë dhe shenjtërinë e bimëve dhe kafshëve. Ata i mbrojnë ata, ata kujdesen për ta, duke i trajtuar si njerëz … ata ndiejnë se flasin të njëjtën gjuhë shpirtërorë.

– 4 Ndjeshmëria e tyre është shumë e fortë… e tillë që pothuajse shndërrohet në ankth. Aftësia e tyre për të ndjerë emocionet e të tjerëve i bën ata tepër të ndjeshëm ndaj njerëzve që vuajnë. Ata kanë nevojë për kohë për veten e tyre çdo ditë për t’u rimbushur.

– 5 Ata i duan njerëzit dhe duan të mirën e tyre, por e kanë të vështirë të jenë në një grup.

– 6 Ata duan të bëjnë të tjerët të lumtur. Ata janë bartës natyral të dashurisë.

– 7 Ata kanë lindur frymëzues. Ata janë natyrshëm në gjendje të frymëzojnë të tjerët, për të nxjerrë më të mirën e tyre.

– 8 Ata spontanisht shkojnë përtej konceptit të Dyfishtë. Nuk ka asnjë konflikt midis fesë dhe shkencës, midis mendjes dhe zemrës, ata natyrshëm janë në gjendje të kapërcejnë dualizmin e mendjes dhe të gjejnë pikën e përbashkët.

– 9 Ata ndiejnë se janë këtu për një Mision. Ata e dinë që nuk janë puna që bëjnë, nuk identifikohen me të, ndihen pjesë e një tabloje shumë më të madhe.

– 10 Ata janë shërues natyrorë. Ata kanë një aftësi të lindur për të ndjerë dhe shëruar. Ata gjithashtu shërohen me praninë e tyre.

– 11 Ata kanë intuitë të madhe. Ata kanë aftësinë të ndjejnë, ata shpesh i dinë gjërat edhe para se të manifestohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ti mi zbukuron mendimet! BRUNILDA LALA

Është një nga ato momentet e ditës kur