Vaksina e koronavirusit Pfizer, “mburoja ligjore”: në rast të komplikimeve, Gjigandi nuk mund të paditet!

Vaksina e koronavirusit Pfizer, “mburoja ligjore”: në rast të komplikimeve, Gjigandi nuk mund të paditet!

- in Global
119
0

Një mister qëndron rreth vaksinës së koronavirusit: qeveria britanike – e para që nisi antidotin në të gjithë vendin – do t’i kishte “dhënë Gjigandit farmaceutik Pfizer një dëmshpërblim ligjor “. Kjo është të paktën siç është botuar nga gazeta The Independent e cila citon konfirmimin e Departamentit të Shëndetit dhe Asistencës Sociale në Londër. Prandaj Pfizer do të mbrohet në rast të veprimeve ligjore pas ndonjë problemi me vaksinën.

Në lidhje me këtë, ai diskuton dokumentin e quajtur “Informacion për profesionistin e kujdesit shëndetësor mbi vaksinën Pfizer BioNTech Covid-19” i cili tregon informacionin bazë të vaksinës BNT162b2, përfshirë efektet anësore të mundshme. Ndër të tjera lexon: “Të dhënat për përdorimin e vaksinës mARN COVID-19 BNT162b2 nuk ekzistojnë ose janë të kufizuara. Studimet e toksicitetit riprodhues mbi kafshë nuk kanë përfunduar. Vaksina mRNA COVID-19 BNT162b2 nuk rekomandohet gjatë shtatzëni . Për gratë me potencial lindje, shtatzënia duhet të përjashtohet para vaksinimit. Për më tepër, gratë me potencial lindje duhet të këshillohen që të shmangin shtatzëninë për të paktën 2 muaj pas dozës së dytë. ” Por ka edhe më shumë sepse – siç raportohet nga Journal – “rreziqet për foshnjat / fëmijët. ” Ky lajm jep shumë për të menduar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Nga 19 janari në Milano do të ndalohet pirja e duhanit në natyrë: rregullorja

Milani nga 19 janari bëhet (pjesërisht) pa pirjen